Landelijke Dag van de Loopbaan – ik doe mee!

Op zaterdag 26 september is de 2e landelijke Dag van de Loopbaan. De Dag van de Loopbaan is een initiatief van Noloc, de beroepsvereniging van loopbaanprofessionals.
Meer dan 200 Noloc erkende loopbaanprofessionals, verspreid over Nederland, zetten hun deuren open. Werknemers, werkgevers, werkzoekenden en studenten kunnen op deze dag individueel advies vragen of een workshop volgen. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met een Noloc erkend loopbaanprofessional.
Ontdek wat de loopbaanprofessional voor jou kan betekenen. Lees hier de flyer

Heb jij nog werk?
Doe jij je werk met ZIN?
Kun je je nog ontwikkelen in je werk?

Ik bied die dag individuele adviesgesprekken op locatie van Peer!, een Seats2meet locatie, Maanlander 14a in Amersfoort. Voor 15,- krijg je een loopbaangesprek over wat jou bezig houdt met betrekking tot werk. Vorig jaar deed ik ook mee en dat leverde boeiende gesprekken op.
Gun je loopbaan een boost en maak een afspraak. Vooraf boeken is noodzakelijk.
Meer info en boeken op www.dagvandeloopbaan.nl
Dag van de Loopbaan 3