Wie is Mirjam?

Mijn naam is Mirjam Gaasterland. Ik ben socioloog en al ruim 30 jaar werkzaam op het gebied van mens en werk. Ik heb brede ervaring met loopbaancoaching, re-integratie en sociale activering waarbij aandacht voor alle belangrijke levensterreinen.
Ik heb zowel ervaring met individuele begeleiding als groepstrainingen.

Mijn missie: mensen bewust maken van hun kracht en weer leren vertrouwen op hun eigen kompas. Samen op zoek naar passie en mogelijkheden. Creëren van kansen, helpen grenzen te verleggen. De persoonlijke kracht van de cliënt is het uitgangspunt, niet de belemmeringen.
Meer bij Methode Mirjam

Mijn kwaliteiten: resultaatgericht met oog voor het proces. Analytisch: snel zicht op de grote lijnen met oog voor details. Zorgvuldig, inventief, pragmatisch, flexibel en oplossingsgericht, betrokken en servicegericht.

Naast loopbaanprofessional ben ik mede-eigenaar van Peer!, een Seats2meetlocatie in Amersfoort-Noord. Hier krijgt mijn missie om mensen met plezier te laten werken een hele andere vorm.
Naast mijn verantwoordelijkheid voor de interne organisatie coach ik stagiaires en vrijwilligers die meewerken in het kader van re-integratie of omdat ze ‘in-between-jobs’ zijn. Lees meer 
Bij Peer! kun je dus re-integreren en/of je netwerk opbouwen, als je even geen werk hebt. In overleg kijken we wat jij graag wilt doen en hoe we je hierbij kunnen helpen. Ik bied hierbij (loopbaan)coaching aan. Via Peer! zijn al tientallen mensen succesvol naar een (vaste) betaalde werkplek doorgestroomd.